nl gb

MIJN PRAKTIJK

Zakelijke coaching
Je loopt vast in je werk of staat voor een belangrijke beslissing. In een serie gesprekken wordt je reilen en zeilen duidelijk. Het persoonlijke wordt steeds teruggekoppeld naar de werksituatie en omgekeerd. Praktisch gericht, soms confronterend maar vooral ondersteunend.

Team coaching
Een team is gebaad bij een gezamenlijke grond en differentiatie. Maar of we vergeten hier afspraken over te maken, of de afspraken zijn te strikt.
Het is vruchtbaar af en toe als team stil te staan bij de vraag 'hoe halen we het beste uit elkaar?'

Persoonlijke coaching
Je wil iets anders, maar hoe? Je wil nu eindelijk die stap zetten, maar komt er alsmaar niet toe. Je zoekt reflectie op een bepaalde manier van handelen van jezelf.
Uiteindelijk doe je het zelf, maar je hoeft het niet alleen te doen.

Presentatie-coaching
Wanneer je toewerkt naar een belangrijke presentatie kan het gewenst zijn een aantal oefensessies te organiseren, gericht op het vergroten van je zelfvertrouwen en de uiteindelijke impact van je presentatie. Desgewenst ben ik ook aanwezig bij de uiteindelijke presentatie.

Stem-coaching
Onze stem is een emotioneel orgaan, onze stem verklapt hoe we ons voelen.
Door stemtechniek en ademtechniek leer je je stem beter in te zetten en te herkennen wat je stem te vertellen heeft. Wanneer je merkt dat je stem klinkt en wordt gehoord, vergroot dat je zelfvertrouwen.

Zang-coaching
Er zijn weinig mensen die niet kunnen zingen. Er zijn veel mensen die gefrustreerd zijn geraakt omdat ze met een triangel in de hoek werden gezet of koffie 'mochten' halen voor de juf. Het werkt bevrijdend dat juk van je af te gooien en het plezier van zingen (en leven) te ontdekken.

 

Wat beweegt mij en wat beweegt de ander”